LOKAKUU / OCTOBER

003

In October Oulu-AiR will be hosting four artists with three different projects. From ILME we’ll see two artist, Maria Kananen will be continuing her Äärellä-project and Milla Jarko will be performing at KEHÄ festival with Tiikeri. Later on Mary Furniss and Roger Smeby will be joining us and their works can be seen exhibited at our Oulu-AiR Open Studio Day at Art Hub Pikisaari on the 29.10. Follow the links below for more information >>>


Lokakuussa Oulu-AiR majoittaa yhteensä neljä taiteilijaa kolmen eri projektin kera. ILME:ltä Maria Kananen jatkaa Äärellä-projektiaan ja KEHÄ-festivaalilla näemme Milla Jarkon Tiikeri performanssin. Myöhemmin mukaamme liittyvät Mary Furniss ja Roger Smeby, joiden töitä voi päästä katsomaan Oulu-AiRin Open Studio päivässä Pikisaaren Art Hubissa 29.10. Projektien kulkua pystyt seuraamaan alla löytyvistä linkeistä >>>

ARTISTS / PROJECTS

Kulttuuriosuuskunta ILME

Maria Kananen –  Äärellä

Kulttuuriosuuskunta ILME – 7.-10.10

Milla Jarko – Tiikeri @ KEHÄ 2021

Kulttuuribingo – 19.-31.10

Mary Furniss & Roger Smeby

EVENTS

Oulu-AiR Open Day w/ Mary Furniss & Roger Smeby

Art Hub Pikisaari – 29.10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: